Servicii Profesionale de Web Design. Creare Website de Prezentare, Magazin Online sau Blog.

Un Website este mai mult decât o carte de vizită, este Brand-ul pe care îl servești lumii, NON-STOP!

SEO Genesis
Servicii Profesionale de Web Design. Creare Website de Prezentare, Magazin Online sau Blog.

Ai nevoie de prezență online? Este dovedit faptul că cei care dețin un website pentru afacerea lor își pot crește veniturile exponențial. Dar mulți utilizatori apreciază site-urile bine structurate, aerisite (pentru a găsi rapid ceea ce caută), cum arată acel website (indiferent dacă utilizatorii folosesc terminale mobile, desktop sau tablete) și în special, viteza de încărcare a acestuia. Vezi mai jos ce oferim pentru serviciile de Web Design.

Fără module Drag & Drop

Adăugăm versatilitate site-ului tău fără să-l încărcăm cu tone de coduri unidimensionale. Chiar dacă platforma este WordPress, față de competitorii noștri, NU folosim module Drag & Drop la pachetele Exclusive, astfel evitând încărcarea inutilă a codului CSS și Java. Un website profesional se face fără acest tip de module.

Mulți web designeri folosesc module precum WP Bakery, Elementor, SeedProd, Beaver Builder, Divi sau altele asemănătoare, fără să țină cont că performanța website-ului sau că acesta va fi încărcat cu coduri inutile.

Dacă web designerul tău folosește astfel de module, mai bine ai încerca singur să-ți construiești site-ul, probabil ai face o treabă mai bună!

Echipa SEO Genesis nu folosește module Drag & Drop, astfel website-ul creat de noi va fi cu până la 78% mai rapid ca încărcare a paginilor și un punctaj mai bun cu până la 83% pentru randarea codului.

Creăm website-uri Ultra Rapide!

Creăm site-uri ultra rapide și “ușoare” în ceea ce privește coding-ul, construite cu HTML5 curat, CSS dinamic și fără dependențe de cod.

Site-urile create de noi sunt pentru orice tip de display (responsive) și conțin cele mai înalte standarde pentru coding, fiind foarte stabile și ultra moderne.

Folosim numai teme premium, lightweighted, rapide și moderne. Un website rapid este benefic și pentru SEO, așa că depinde de tine pe cine vei alege să-ți creeze website-ul.

Credem că site-ul tău ar trebui să înceapă cu cel mai mic footprint posibil, cu un cod curat, și o viteză de încărcare & randare a codului ultra rapidă. Echipa SEO Genesis nu folosește scurtături, avem peste 15 ani de experiență în domeniu și am construit peste 2500 website-uri, din care peste 700 Exclusive.

FĂRĂ DEPENDENȚE

Dacă nu este necesară încărcarea unui plugin sau cod pe o anumită pagină, vom opri încărcarea acestuia pentru a spori performanța. Renunțăm la jQuery, înlocuindu-l cu un vanilla javascript. Gata cu problemele de blocare a randării!

OPTIMIZAT

HTML validat, încorporat în date structurate conform schema.org și timpi de încărcare fulgerători. Îți oferim un avans pe motoarele de căutare înainte de a adăuga conținutul.

ACCESIBILITATE PREGĂTITĂ

Accesibilitatea este crucială pentru site-ul web. Urmăm standardele WCAG 2.0 pentru a ne asigura că nimeni nu este lăsat deoparte atunci când navighează pe site-ul tău.

Ne axăm pe research înainte de a începe construcția site-ului, astfel, tu vei economisi bani

De ce research-ul este așa important pentru un website? Crearea unui site de prezentare sau magazin online profesional pentru orice tip de afacere trebuie să fie legat de viziunea, “look-ul”, produsele vândute, nișa și activitatea acelui business.

Înainte de a crea website-ul studiem viguros principalii tăi competitori, vom face un audit amănunțit cu comportamentul utilizatorilor acestora, ce caută, unde se opresc, de ce ies de pe paginile acestora și multe altele. După finalizarea auditului vom elabora un plan pentru a spori punctele cheie ale website-ului, cum trebuie să arate și îți vom propune culoarea generală pe care o vom folosi pe website (auditul cuprinde și psihologia culorilor).

Crearea site-urilor se bazează pe research
Crearea site-urilor se bazează pe research

Caracteristicile Website-urilor Create de Noi

Site-urile create de SEO Genesis au la bază funcționalitatea, design-ul și un set de elemente bine structurate. Acestea sunt necesare fie că discutăm de un site de prezentare, un blog sau magazin online, indiferent de simplitatea sau complexitatea acestuia. Serviciile exclusiviste de web design nu pot fi livrate clienților dacă nu au în spate un set de valori inedite.

Este bine de știut că livrăm calitate, nu prețuri. Dacă ești în căutare de un freelancer care îți poate crea un website la un preț foarte mic, acest serviciu nu ne reprezintă. Site-urile proiectate de noi sunt profesionale și cel mai ieftin pachet este de 1800 RON, prețul crescând până la 16 000 RON în funcție de caracteristici și funcționalități.

Folosim CMS WordPress

De ce folosim CMS WordPress în loc să îți creăm un website fără CMS? Am putea face cum dorești, dar cu WordPress vei putea să îți adaugi singur pe site (după predarea proiectului) poze, produse (în cazul magazinului online), text, funcții și multe altele. Nu vei mai depinde de noi în ceea ce privesc modificările pe care le vei aduce în plus, iar acest aspect te va ajuta să economisești. Bineînțeles, vei putea apela la noi oricând pentru orice, mai ales în lunile cu suport tehnic gratuit. Dar prin crearea website-ului pe platforma WordPress, tu vei fi independent.

Este bine de știut că noi nu folosim template-uri sau teme gratuite. Absolut toate website-urile create de Echipa SEO Genesis au module și teme premium, astfel tu vei economisi între 39$ și 799$.

Pe lângă cele menționate mai sus, WordPress este cea mai securizată platformă CMS, oferind securitate atât ție, cât și utilizatorilor tăi.

Noi nu vindem doar website-uri, ci creăm website-uri care vând!

Creăm Site-uri cu Pagini AMP

AMP (sau Accelerated Mobile Pages) este un format simplu și robust pentru a te asigura că paginile site-ului tău sunt rapide, chiar aproape instante la încărcare.

În mod normal, paginile AMP sunt folosite pentru blog-uri și website-uri de știri, acestea putând fi monetizate fără a renunța la viteza de încărcare. Totodată, aceste tipuri de pagini accelerate sunt benefice pentru utilizatorii care nu doresc să aștepte prea mult pentru o informație.

Creăm aceste pagini AMP astfel încât să poată folosi tematica website-ului tău. Nu lăsa viteza de încărcare pe mâna începătorilor, alege serviciile exclusiviste SEOGenesis pentru a te asigura că website-ul este pe drumul cel bun și trece de validatorul pentru pagini accelerate (inclusiv cel din search console).

Atenție: Paginile AMP au un plus de viteză în detrimentul designului și funcționalităților deoarece dispare codul JAVA. Echipa noastră însă, va face tot posibilul pentru a menține același design.

Pagini AMP
Pagini AMP

O Structură Perfectă

Structura este o caracteristică importantă atât pentru website, cât și pentru utilizatori. Căutăm să creăm website-uri cât mai aerisite, simple vizual dar cu funcționalitățile cerute de client, design plăcut, interactiv și calitativ.

Structura website-ului nu se oprește numai la aspectele menționate, aceasta având și o parte ascunsă pentru utilizatori, dar vizibilă pentru Google/Bing/Yahoo. Structura invizibilă a unui site ține de amplasarea paginilor într-un format asemănător unei pânze de păianjen sau piramide, astfel încât să atragă curiozitatea motoarelor de căutare.

Echipa SEO Genesis se va comporta exact ca un inginer în construcții unde, online, am construi cele mai frumoase “vile sau blocuri“.

Structura website - Piramidă
Structura website – Piramidă

Web Design Mobile Friendly

Trăim în era informației, iar asta ne ocupă tot timpul. Un website ușor de navigat de pe orice tip de terminal (desktop, mobil, tabletă) va avea un avantaj exponențial mai mare față de site-urile statice.

Mobile Friendly este denumirea dată de Google/Bing/Yahoo pentru website-urile concepute pentru terminale mobile, cele RESPONSIVE fiind automat mobile friendly. Site-urile responsive au funcția de a-și schimba designul pentru a se încadra pe orice tip de terminal, dar și de a respecta template-ul ales de tine.

Creăm website-uri Mobile Friendly astfel încât afacerea ta să nu se limiteze numai la un anumit segment de utilizatori, ci la toți clienții tăi, indiferent de terminalul folosit (desktop, tabletă, smartphone)!

Creăm Website-uri cu Performanță Ridicată – Pagini Ultra Rapide

Performanța website-ului este foarte importantă
Performanța website-ului este foarte importantă

Viteza de încărcare a paginilor este esențială pentru o afacere de succes. De fapt, acest aspect este unul din diferențele majore față de competitorii noștri: oferim website-urilor create de noi o performanță extraordinară.

Consumatorii se bazează din ce în ce mai mult pe dispozitivele mobile pentru a accesa conținut și servicii digitale și, deci, performanța website-urilor este un “must have“. Utilizatorii tăi sunt mai pretențioși decât au fost vreodată și, atunci când evaluează experiența pe site-ul tău, nu îl va compara doar cu concurenții tăi, ci vor evalua inconștient și experiența avută la încărcarea paginilor!

Echipa SEO Genesis caută să atingă performanțele maxime oricărui website creat de noi, indiferent de funcțiile acestuia, astfel încât afacerea ta să aibă o pornire extraordinară.

Crearea Site-ului cu Layout Unic Face Diferența

Orice website trebuie să fie unic! Chiar dacă vizual, pentru utilizatorii tăi pare unic, multe companii de web design folosesc același template și layout cu modificări vizuale pentru a păcăli ochii. Dar nu pot păcăli motoarele de căutare, iar tu vei rămâne invizibil pe Google, Bing sau Yahoo tocmai din această cauză. Vrei să riști?

Echipa SEO Genesis nu folosește scurtături pentru a avea mai mulți clienți, iar site-urile create de noi vor fi cu adevărat unice.

De aceea prețurile noastre sunt mai mari… Livrăm calitate, nu prețuri! Remember?

Personalizare pentru Pachetele Exclusive

Creare Website

Crearea website-urilor după viziunea clientului este una din cele mai plăcute sarcini. Personalizarea acestora este o misiune delicată deoarece este imperativ să atingem toate cererile tale, dar totodată, să păstrăm liniile unui site aerisit și SEO de excepție.

Personalizarea se face pas cu pas, pagină cu pagină, astfel încât tu să obții ceea ce îți dorești, iar noi să implementăm cele mai bune funcții și detalii care vor ajuta ulterior site-ul să aibă un rank bun pe Google.

ATENȚIE: Cu cât personalizarea cerută de tine va fi mai accentuată, cu atât există un risc ca performanța website-ului să scadă. Noi vom personaliza website-ul în momentul creării acestuia și vom ține cont de ceea ce dorești, dar dacă personalizarea va aduce o scădere a performanței, te vom anunța și tu vei decide cum vom proceda.

Creare Website D

UI&UX Design făcut de experți

Designul UI și UX sunt termeni adesea confundați în proiectarea web și a aplicațiilor. De obicei, acestea sunt plasate împreună într-un singur termen, design UI / UX și par să descrie același lucru.

Designul UI înseamnă „user interface” și se referă la aspectul grafic al website-ului sau a unei aplicații.

Designul UX înseamnă „user experience” și se referă la interacțiunea utilizatorilor cu website-ul tău.

Ambele sunt foarte importante în crearea unui website. Site-ul tau are nevoie de o interfață frumoasă, care să placă ochiului (UI Design), dar mai trebuie să aibă o navigare ușoară, simplă, astfel încât utilizatorii să gasească rapid ceea ce îi interesează, având o experiență plăcută pe website-ul tău (UX Design).

Echipa SEO Genesis va studia experiența și comportamentul utilizatorilor din nișa afacerii tale, apoi vor crea un website care să corspundă cererii acestora.

Ui & UX Design
Ui & UX Design

Vezi Pachetele Disponibile pentru Crearea Website-ului

Vezi ce pachet ți se potrivește. Indiferent că dorești crearea unui blog, site de prezentare sau magazin online, noi te vom ajuta să ajungi cât mai sus. Menționăm că pachetele “Exclusive” sunt cele mai bune din punct de vedere Calitate-Preț.

Ce website poți alege?

Putem crea absolut orice website, pentru orice nișă. Totuși, sunt trei mari categorii (de bază) în crearea unui website, după cum urmează:

Blog

Dacă vrei să intri în lumea bloggerilor, un blog este perfect din punct de vedere al structurii și SEO. Poți crea articole atrăgătoare pentru orice nișă, poți monetiza cu ușurință, poți livra știri de actualitate și multe altele.

Site de Prezentare

Cu un website de prezentare vei fi întotdeauna cu un pas înaintea competitorilor tăi. Site-ul de prezentare se poate personaliza 100% după imaginea ta, al brandului și businessului tău. Acesta poate fi cartea ta de vizită.

Magazin Online

Magazinul online poate fi unul din cele mai profitabile afaceri, mai ales că cumpărăturile online au un trend ascendent. Orice funcție ai vrea să aibă, noi o vom implementa! Creăm magazine online cu On-Page SEO, rapide și cu un design excepțional.