Expertiză Search Engine Optimization. On & Off Page SEO

Ai nevoie de un #Ranking mai bun pe Google? În mod normal, utilizatorii își caută și găsesc informațiile pe prima pagină Google (în proporție de 91% dintre aceștia). De aici și nevoia de a angaja un expert SEO. Nu toate website-urile pot fi pe prima pagină a unui motor de căutare, dar Search Engine Optimization face diferența dintre “a fi sau a nu fi”!

Orice afacere online va avea succes atâta timp cât serviciile SEO vor respecta cu strictețe regulile Google, Bing & Yahoo! Menționăm că NU vom accepta proiecte SEO din partea competitorilor tăi deoarece se va crea un conflict de interese, iar noi credem cu tărie că acest aspect trebuie evitat.

Ce mai trebuie evitat este să întorci spatele companiilor SEO care îți postează website-ul în directoare web (asta dacă nu ai de gând să “sinucizi” prezența online a afacerii tale!

WHITE-HAT SEO ONLY

În SEO vei găsi multe companii care apelează la Grey-Hat sau chiar Black-Hat SEO. Aceste tehnici te vor propulsa în ranking extrem de repede, dar este o chestiune de timp până când motoarele de căutare îți vor penaliza domeniul, în unele cazuri… pe viață. Noi evităm toate acestea folosind numai tehnici White-Hat SEO (recomandate și acceptate de Google/Bing/Yahoo).

Tehnicile White-Hat SEO vor avea rezultate întârziate, dar sigure. Odată ce vei ajunge pe prima pagină, acolo vei rămâne!

SERVICII SEO EXCLUSIVE

Cu experiență vastă în domeniul Search Engine Optimization, venim cu pachete exclusive ce conțin soluții reale pentru website-ul tău. Search Engine Optimization a ajuns la nivel de artă, iar fiecare website trebuie să conțină soluții personalizate, nu generale. Avem în portofoliu peste 1900 de website-uri care au fost aduse pe prima pagină Google cu keywordurile urmărite de client.

Multe pachete SEO PREMIUM ale altor companii sunt redirecționate către noi. Plătești mai mult la acele pachete, sau achiziționezi direct de la noi?

15+ ANI EXPERIENȚĂ

Începându-ne activitatea cu servicii SEO preponderent pentru Statele Unite ale Americii, am hotărât să prezentăm aceleași servicii profesionale și publicului din România. Profesionalismul cu care am obișnuit clientela americană ne-au făcut să căutăm și alte țări unde este nevoie de seriozitate în ceea ce privește search engine optimization.

Experiența acumulată de-a lungul timpului ne-a arătat că nu există scurtături pentru câștigarea ranking-ului pe motoarele de căutare, mai ales acum, deoarece acestea au implementat inteligența artificială!

Ne axăm pe research înainte de a începe expertiza SEO (audit)

De ce research-ul este așa important pentru un website? Este imperativ să facem un audit general și unul de nișă pentru a studia competiția și a stabili principalele vulnerabilități ale acesteia.

Totodată, vom studia puterea domeniului ales de tine, cuvintele cheie cu potențial ridicat, viteza paginilor, backlink-urile (atât cele benefice cât și cele care aduc penalizări), meta title/description pentru fiecare pagină în parte, cât de mărit este CTR-ul, headerele și multe alte aspecte SEO care pot da website-ului tău un boost spre primul loc pe Google, Bing sau Yahoo.

Search Engine Optimization
Search Engine Optimization

On-Page SEO – White Hat

Site-urile supravegheate de SEO Genesis pentru On-Page SEO au la bază #rankingul, plasarea cuvintelor cheie unde și câte trebuie, inlinking, structuri URL, meta-uri, web storyes unde e cazul, oportunități, page speed, profil linkuri și date structurate. Acestea sunt necesare pentru a stabili un set de valori inedite și implementarea acestora în paginile de pe website-ul tău.

Totodată, plecăm de la remarca Content is KING, iar crearea de content cu toate valorile mai sus menționate este imperativă.

On-Page SEO este primul prag de depășit (fie că alegi Local sau General SEO), unul foarte important în urmărirea unei poziții de top pe prima pagină Google, Bing, sau Yahoo. Fără On-Page SEO, websiteul tău va avea probleme de ranking, iar businessul tău va avea de suferit.

Content is King

Keyword Research

Viteza de încărcare

Inlinking Profile

Structured Data

Structură URL

CTR

Optimizare Imagini & Alt Tags

Voice Search SEO

Off-Page SEO – White Hat

Site-urile supravegheate de SEO Genesis pentru Off-Page SEO au la bază o multitudine de caracteristici, cum ar fi: Spionajul SEO al competiției, plasarea backlink-urilor în advertoriale speciale, domain strength, eliminare link-uri dăunătoare, găsirea unor oportunități, creșterea autorității domeniului, social media marketing și Google Adwords. Acestea sunt necesare pentru a stabili un set de valori inedite și implementarea acestora în afara website-ului tău.

Totodată, plasăm Advertoriale Speciale cu unul sau două backlink-uri pe bloguri de nișă, astfel încât autoritatea domeniului ales de tine va crește exponențial.

Off-Page SEO este următorul prag de depășit după On-Page SEO (fie că alegi Local sau General SEO), fiind o caracteristică ce nu poate fi ignorată.

Social media nu îți va întări în mod direct autoritatea online, dar îți va aduce utilizatori care vor face cunoștință cu brandul și serviciile tale. Oferim postări bine formatate, folosim tehnici psihologice pentru un engage mărit și urmărim să creăm “viral posts” (în funcție de bugetul de care dispui).

Competitor Spy

Backlink Oportunity

Disavow Links

Backlink Profile

Advertoriale

Creare & Plasare Backlink-uri

Creștere Putere Domeniu

Social media marketing

Adwords

Local SEO

Serviciul Search Engine Optimization pentru afaceri ce țintesc publicul local (de exemplu, al unui oraș, al unei regiuni sau județ) are la bază cuvinte cheie mai detaliate, iar acest tip de SEO este puțin diferit, fiind căutat în general de afaceri fizice cu prezență online (ex: un magazin de haine stradal – fizic – dintr-un anumit oraș, căutând să acapareze și clienții online). Local SEO este cel mai căutat tip de optimizare dacă afacerea ta NU se bazează numai pe venituri online.

Pe scurt, cu Local SEO vei avea un rank mai bun pentru zona țintă. Aici, vom seta și Google my Business (Google Afacerea mea) pentru a fi găsit cât mai ușor, inclusiv pe Google Maps.

Google my Business - Local SEO
Google my Business – Local SEO

Keyword Research

Orice serviciu de SEO trebuie să stabilească cu exactitate cuvintele cheie și care sunt mai căutate, astfel, vom încerca să ridicăm în rank fiecare pagină pe un set predefinit de keyword-uri. Vom stabili strategia de a ridica fiecare pagină în parte folosind cuvintele cheie găsite (cele cu volum mare de căutări) și vom include totodată, sinonime și expresii asemănătoare keyword-urilor găsite.

Orice afacere online trebuie să stabilească cu exactitate nișa, iar fiecare pagină să conțină o parte din keyword-urile generale ale site-ului, plus cuvinte cheie exacte. Keyword Research este una din cele mai importante task-uri pe care le poate face un SEO expert, iar SEO Genesis nu sare nici un pas.

Keyword Research
Keyword Research

Competitor Spy

Pentru a realiza serviciul de Search Engine Optimization la un nivel “exclusiv“, este imperativ să studiem principalii tăi competitori, să analizăm un audit in-depth despre aceștia, ce keyword-uri folosesc și pentru care din acestea au rank bun, cum îi poți surclasa, ce strategie SEO au și cum au ajuns să aibă acel rank pe motoarele de căutare.

Spionajul competiției este un serviciu imperativ care, de multe ori, NU este luat în considerare de multe companii SEO. Serviciile noastre “EXCLUSIVE” aduc acest studiu în prim-plan, studiu atât de necesar pentru ca afacerea ta să prospere.

Competitor Spy este una din cheile succesului pentru ranking. Vrei să riști ca serviciul SEO să nu conțină această caracteristică? Competitor spy poate face diferența (pe motoare de căutare, ex. Google) între rank #1 și rank #10, ba chiar între prezența pe prima pagină (cu studiul competiției) și paginile #2+ (fără Competitor Spy). Ia o decizie înțeleaptă.

Necesitatea PageSpeed

Viteza de incarcare a Paginii - Motorul SEO - PageSpeed
Viteza de incarcare a Paginii – Motorul SEO – PageSpeed

Viteza de încărcare a paginilor este esențială pentru Search Engine Optimization, mai ales că Google va lansa din 2021 caracteristica Web Core Vitals: Google încurajează toate website-urile să aibă o performanță extraordinară, caracteristică care va face o diferență de ranking atât între website-urile existente, cât și cele noi.

PageSpeed-ul nu este cel mai important pentru SEO, dar este necesitatea care poate face diferența între rank #1 și rank #10.

Mai mult de atât, viteza de încărare a paginilor nu este importantă numai pentru motoare de căutare, ci și pentru utilizatori. Este dovedit că un website cu performanțe foarte bune de încărcare este PREFERAT de utilizatori, iar acest aspect poate aduce cu până la 46% mai multe conversii. Când alegi serviciile SEO, alege înțelept și asigură-te că această caracteristică este inclusă.

Poziția site-ului tău în căutare, autoritatea acestuia și calitatea generală a site-ului sunt ghidate, în principal, de profilul de backlink al site-ului. Pentru a crea rankingul, motoarele de căutare folosesc link-uri care la rândul lor acționează ca voturi și semnale de încredere pentru un site web.

Diversitatea backlink-urilor de calitate au un impact mult mai puternic asupra clasării site-ului în algoritmul Google decât orice alt factor de clasare SEO de astăzi.

Mai mult de atât, Profilul pentru Backlink-uri va arăta motoarelor de căutare ce fel de afacere ai, ce cuvinte cheie urmărești și ce servicii sau produse ai.

Cu cât vei avea un profil de backlink mai bun și calitativ, cu atât vei rca mai repede în #rank Google, Bing sau Yahoo.

Cunoaștem toate trucurile pentru a-ți găsi oportunități pentru backlink-urile tale. Acestea nu pot fi decât calitative, fără excepții. Fiind în această branșă de peste 15 ani, este ușor pentru noi să găsim oportunitățile perfecte pentru adăugarea unor ancore speciale, ancore care la un moment dat îți vor forma profilul de backlink-uri.

În funcție de nișa ta, aceste oportunități sunt mai ușor (minim 4 ore) sau mai greu (peste 30 ore) de găsit, dar un lucru este cert: odată identificate, acestea vor aduce puterea de domeniu, ancorele, încrederea și ranking-ul site-ului tău.

La acest pas vor fi găsite oportunitățile, dar pentru a fi adăugate backlink-urile, este necesar ca tu să plătești fiecare ancoră \in parte, în funcție de taxa fiecărui blog sau site de știri.

Backlink Opportunity SEO
Backlink Opportunity SEO

Structură URL

Structura URL Friendly

Structura URL a unui website este importantă atât pentru motoarele de căutare, cât și pentru utilizatori. Aceasta trebuie să fie perfectă, fără STOP WORDS, user friendly, să conțină Keywordul dorit și, mai ales, să fie descriptiv.

Poate structura URL nu este una din cele mai necesare implementări, dar poate face o diferență de ranking mai ales când website-ul este nou.

Din research-ul făcut de noi, o pagină poate urca între 1 și 3 rank-uri, ceea ce înseamnă că URL Structure nu este de neglijat. Ba mai mult, Friendly URL este benefic și pentru utilizatori!

Structura URL

Structured Data multiple

Datele structurate sunt importante deoarece acestea vorbesc pe limbajul Google/Bing/Yahoo.

De ce multiple și nu una? O pagină poate avea mai multe informații, iar datele structurate vor arăta motoarelor de căutare despre ce este vorba, dacă este pagină de produs (în cazul magazinelor online), dacă este News/blog article, ce evidențieri ai, ce fel de servicii practici, etc.

Un comunicat Google susține că Structured Data nu sunt folosite pentru ranking, dar este parțial adevărat. De fapt, dacă oferi motoarelor de căutare un limbaj pe care îl înțeleg 100%, acestea vor fi mai predispuse să rank-eze website-ul tău mai sus. Deci datele structurate contează, și încă cum!

Ui & UX Design
Ui & UX Design

Vezi Pachetele SEO Disponibile

Vezi ce pachet ți se potrivește. Indiferent că dorești unul din serviciile de mai sus, fie că dorești un pachet ce le înglobează pe toate, noi vom face tot posibilul ca site-ul tău să ajungă pe un rank foarte bun, numai cu White-Hat SEO, eliminând astfel orice penalizare viitare. Menționăm că pachetele “Exclusive” sunt cele mai bune din punct de vedere Calitate-Preț.