Despre Noi

Despre SEO Genesis
Despre SEO Genesis

În dorința de a atinge perfecțiunea, ne-am propus să livăm cele mai bune servicii de Web Design & Search Engine Optimization din România & SUA. Deși serviciile noastre sunt preponderent pentru publicul American, acum am mărit portofoliul țărilor unde avem o echipă de încredere și foarte aptă în rezolvarea cerințelor clienților noștri. Echipa noastră de Web Designeri, Graficieni și Experți SEO te poate ajuta în orice fel de campanie pe internet.

Motto-ul nostru: “Livrăm Calitate, NU Prețuri!

Întrebări Frecvente

De cât timp oferiți servicii de Web Design & Seach Engine Optimization?

Nu am fost dintodeauna cunoscuți ca SEO Genesis, dar avem peste 15 ani experiență în cele două domenii.

De ce majoritatea clienților voștri sunt din SUA?

Cariera noastră a început în Statele Unite, într-un garaj. Am urcat destul de rapid pe scara experienței, iar ușor ușor, am cunoscut persoane la fel de pasionate ca “the founding fathers“, astfel putând înființa companii în orașe mari ale mai multor țări.

De ce ați ales sediul în Constanța și nu București sau Cluj Napoca?

Chiar dacă București sau Cluj Napoca sunt orașe cu tracțiune mare în IT, Constanța este unul din orașele importante ale României.

Cine este CEO pe România?

După cum am menționat mai sus, căutăm tineri cu competențe deosebite, iar CEO pe România nu trebuie să fie mai prejos. Numele lui este Alexandru Zdru, iar daca aveti orice problemă legată de serviciile noastre, te rugăm să iei legătura cu el.

De ce ați ales România?

Alegem țările unde vom avea sediu după argumentele prezentate de persoane interesate să ni se alăture. Dacă argumentele lor sunt de luat în considerare și aprobate, atunci sediul va fi deschis în acea țară și ne vom aduce experiența și aportul în Web Design și SEO la un nivel avansat.

Cât de calitative sunt serviciile SEO GENESIS?

Căutăm perfecțiunea cu fiecare website construit, cu fiecare expertiză Search Engine Optimization făcută, cu fiecare brand mărit. Suntem echipa care crede cu tărie că lucrurile grele trebuie făcute de cineva, iar rezolvarea cerințelor clienților este un “MUST“!

Fără module DRAG & DROP?

DA. Nu folosim module Drag & Drop la serviciile “Exclusive”. Chiar și la serviciile Standard evităm, dar având un preț competitiv, nu putem folosi toate resursele noastre. De aceea un site Exclusive este 100% fără Drag & Drop, iar la serviciile Standard sunt șanse să le folosim.

Cum adică “Livrăm Calitate, Nu Prețuri“?

Calitatea este prioritară pentru noi. Chiar daca 64% din antreprenori doresc servicii foarte ieftine, noi nu ne putem alinia la cererea pentru prețuri mici. Echipa SEO Genesis folosește fiecare oră, minut și secundă astfel încât serviciile noastre să fie făcute la nivel de artă informatică. Nu susținem lenea, “țeapa“, sau alte moduri de a lua bani fără muncă.